HomeFeaturedFocusUtil: o extensie de browser ce ne spune cat de bun e...

Util: o extensie de browser ce ne spune cat de bun e netul la un anumit hotel

browser extension

Cred că mulți dintre noi încep să aleagă un hotel sau altul și prin prisma calității/costului accesului la internet și și-ar dori să știe dinainte la ce să se aștepte – nu de alta dar să nu plece (cum am făcut eu) plini de speranță prin Londra și să se trezească că abia își pot lua mailul, despre Skype nici nu se poate pune problema, de pe conexiunea oferită de hotel, pe bani. Unii s-au gândit deja la treaba asta și au creat Hotel WiFi Test, un site de unde putem extrage informațiile pe care ni le dorim.

Mai nou, aceste informații pot să fie afișate automat în browser, printr-o extensie de Chrome/Firefox.  Site-urile mari de rezervare pentru hoteluri precum Hotel.com, Expedia.com și Booking.com și-au îmbogățit deja oferta cu un nou tip de informație: calitatea conexiunii WiFi pentru unele din locațiile pe care le au în ofertă. E un sistem similar celui de rating pentru calitatea serviciilor, oferit prin intermediul http://www.hotelwifitest.com/.wifi test

La simpla navigare pe un hotel pentru care se găsesc informații despre calitatea serviciilor internet, acestea vor fi afișate automat în pagină fără ca noi să mai facem ceva în plus. Pentru Booking.com informația apare sub căsuța de căutare din partea stângă a ecranului, pe Hotels.com apare în partea din dreapta, sub locație.

Ideea e foarte bună și începe să prindă. Fiind încă la început, gama de hoteluri care au scor pe HotelWiFiTest e destul de mică – am căutat niște destinații prin Europa și nu am văzut să aibă date despre calitatea internetului preluate prin HotelWiFitest.

Sunt sigur că vă place și vouă ideea, așa că puneți mâna și instalați addon-ul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep