HomeFeaturedFocusNoi functii utile in cel mai nou update al aplicatiei Gallery de...

Noi functii utile in cel mai nou update al aplicatiei Gallery de pe HTC One M8

Screenshot_2014-09-22-22-08-23Screenshot_2014-09-22-22-07-58

Faptul că HTC a decis să ofere și utilizatorilor Android non-HTC câteva din aplicațiile până nu demult exclusive e un lucru foarte bun: nu numai că poate oferi mai rapid accesul fanilor la cele mai recente update-uri printr-un mecanism mai simplu, dar în același timp poate să beneficieze de o piață mai largă, de unde să obțină un feedback mai generos.

În ideea asta, cel mai recent update lansat în Play Store e legat de aplicația Gallery de management pentru poze. Automat ea oferă accesul la albume într-un mod personalizat, adică creând automat slideshow-uri cu efecte grafice și muzică de fundal, atunci când utilizatorul parcurge o anumită galerie.

Screenshot_2014-09-22-22-05-37Screenshot_2014-09-22-22-04-39

Săptămâna trecută, cel mai recent update de Gallery a adus pentru posesorii de One M8 și Butterfly 2 facilități centrate pe Camera Duo: șase efecte de fundal, patru pentru cele din Seasons și cinci noi șabloane legate de text. Nu e mult, dar arată că HTC merge într-o direcție bună: chiar și la câteva luni bune de la lansare, utilizatorii de One M8 primesc în continuare update-uri și funcții noi.

E o mare realizare dacă ne uităm înapoi, pe vremea când anumite funcții noi nu erau oferite decât odată cu aparate noi, lăsând practic cu ochii în aer generația precedentă de cumpărători

Felicitări HTC. Asta e atitudinea așteptată de fani!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep