HomeFeaturedFocusPantech este de vanzare!

Pantech este de vanzare!

Unul dintre producătorii exotici de telefoane smart la nivel global, al treilea producător ca mărime în Coreea de Sud, dar cu o prezență activă și în Statele Unite, și-a anunțat public intenția de a-și vinde business-ul. Se pare că, în ciuda telefoanelor destul de interesante pe care le-a scos în ultima perioadă (Pantech Vega Iron2 sau Pantech Vega Secret Note fiind doar două exemple), dificultățile financiare au condus la această decizie.

Doritori se pare că există, însă, din ceea ce înțeleg eu, într-un pur spirit asiatic, cei de la Pantech înclină înspre vânzarea către o companie din aceeași țară. Astfel că Samsung, LG sau SK Telecom sunt văzute ca favorite în fața unor giganți din China sau India. Lucru care ar fi destul de logic, după părerea mea.

În ciuda acțiunilor pe care Samsung le deține în Pantech, cred că mai benefică ar fi (cel puțin pentru Samsung), o vânzare înspre alt jucător. Deși mă îndoiesc că se poate ajunge la situația hilară în care Samsung să dețină acțiuni, indirect, în LG. Tocmai de aceea, majoritatea observatorilor văd în SK Telecom principalul favorit la preluarea Pantech. Însă, cum bani sunt destui, sau chiar mai mulți în China și India, nu m-ar mira o surpriză.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep