HomeFeaturedFocusVrei ecran lateral la smartphone? Costa!

Vrei ecran lateral la smartphone? Costa!

Probabil și datorită faptului că singurul telefon care dispune, pentru moment (și sunt sigur că modelul va fi copiat destul de repede și de alții) de acest feature este Samsung Galaxy Note Edge. Și, fiind singur pe acest segment, putem să îi spunem că este exclusivist. Iar exclusivismul costă. Ne-au arătat-o Vertu sau Bellperre. Chiar și Samsung își targhetează Galaxy Note Edge-ul ca fiind un produs de nișă. Ba chiar, aș îndrăzni eu să spun, oferă ceva mai mult decât un nume cu lipici la snobi, ca în cazul celor două companii menționate mai sus. Măcar la Note Edge avem o caracteristică tehnică unică, dată de ecranul care se continuă lateral.

Chiar și așa, iată că prețurile încep să se așeze iar Samsung, deși le ține în continuare sus, ne arată că nu are degeaba niște ani de experiență în spate. Dacă le-am văzut în momente anterioare atât pe Galaxy Note 4 cât și pe Galaxy Note Edge, supraevaluate în ceea ce privește prețurile, acum avem niște cotații ceva mai normale. Și, în plus, apare acea diferență pe care o așteptam, între cele două aparate identice în ceea ce privește configurația.

Astfel, pe amazon.de, Galaxy Note 4 are un preț mult mai rezonabil, de 769 de euro, în timp ce, în Marea Britanie, fratele său cu laterală șmecheră poate fi precomandat la prețul de aproximativ 830 de euro. Să nu mă înțelegeți greșit, nu sunt prețuri deloc mici, dar parcă sunt ceva mai digerabile, măcar la nivel teoretic, decât mia de euro vehiculată cu vreo două săptămâni în urmă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep