HomeFeaturedFocusWebstock 2014: public mai interesat ca niciodata

Webstock 2014: public mai interesat ca niciodata

WP_20140926_15_03_46_Pro

A mai trecut o ediție de Webstock (2014) și cu o ocazia asta am mai marcat un moment în care am vorbit în fața publicului despre tendințele din zona de mobilitate pe secțiunea de Mobile trends. De data asta mi-am reorientat prezentarea către zona enterprise, zonă care din punctul meu de vedere va avea o creștere semnificativă în următoarea perioadă și în care mă aștept să crească multe proiecte de outsourcing la noi.

Am pus prezentarea pe SlideShare ca să poată fi descărcată de către toți cei ce mi-au cerut-o.

Din postura de prezentator și moderator pe secțiunea de Mobile Trends de la Webstock 2014 am de dat un feedback bun: lume interesată de subiect, prezentări reușite, multă informație livrată.

În primul panel de mobilitate au mai vorbit Ionut Umbres (Director la Raiffeisen Bank) despre aplicația lor mobilă, că vor să extindă serviciile și că vor aduce în premieră pe România și o aplicație Windows Phone. Florin Ionescu, Project Manager,
Ascend Netsolutions a avut o prezentare interesantă despre cum monetizează diverse tipuri de aplicații mobile, în România.

Partea a doua a oferit posibilitatea lui Andrei Costescu, Founder & CEO, MREADY, să facă o trecere în revistă a modelelor de revenue pentru diverse tipuri de aplicații mobile, Alin – Vlad Badilita – Project Management in Mobile Development, Adonis Software, a dat câteva informații faine despre succesul aplicației Watercolors și cum au reușit să ajungă la peste 1 milion de download-uri în App Store și Play Store. Despre Virtual Cards, aplicația de management a cardurilor de fidelitate a vorbit Sorin Mitran, Project Manager, Virtual Cards.

Și ca să închei, o veste foarte faină: proiectul PHOTOgraphia al ePublio, la care participăm și noi, a luat locul trei în secțiunea Publishing din gala Webstock 2014.

Anul trecut îl prezentam în premieră în România ca un proiect de publishing extrem de interesant, anul acesta confirmă și ia un premiu. Proiectele în care credem și în care ne implicăm cu pasiune dovedesc că pot avea succes. După ce MOBzine.ro a împlinit doi ani și continuă să crească, e rândul PHOTOgraphia să arate că are viitor.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep