HomeFeaturedFocusXiaomi in lumina reflectoarelor asa cum numai ei stiu

Xiaomi in lumina reflectoarelor asa cum numai ei stiu

Cu un flash-sale, cum altcumva? Ştiind probabil că IFA 2014 va aduce în atenţia publicului pasionat de tehnologie mobilă o serie de device-uri mult aşteptate, ca Samsung Galaxy Note 4 sau noul Moto X, cei de la Xiaomi au vrut parcă să fure puţin din frişca de pe tort şi au mai anunţat un record la fel de aberant ca cele care i-au consacrat. Ba chiar aş putea să afirm că deja încep să o ia rău pe arătură, pentru că discutăm de zecimi de secundă atunci când vorbim de vânzări online. Chipurile, 40.000 de unităţi Redmi 1S s-au vândut în India în 4,2 secunde.

OK, nici nu mai are sens să discutăm recordul autoproclamat de Xiaomi pentru India, e din ciclul zeci de mii de telefoane vândute într-o secundă, este o simptomă a unei maladii periculoase care am văzut că loveşte companiile din China. Treaba lor, se pot lăuda cum vor, doar cei mai naivi pot să creadă că acele cifre sunt reale în totalitate. De fapt acolo există multe steluţe de discutat. Încă odată, treaba lor. Altceva mă frământă şi m-a determinat să abordez acest subiect. De ceva vreme, avem şi noi Xiaomi la eMag. Iar vânzarea nu pare să fie rupere. Xiaomi Mi3 se găseşte pe stoc, e drept, un stoc limitat. La cum se vinde Xiaomi, cel puţin prin comunicatele de presă, mă mir intens. Să fie oare preţul de vină?

În apărarea celor de la eMag, celălalt terminal Xiaomi aflat în oferta lor, modelul Xiaomi Redmi Note, apare disponibil doar la comandă. Deşi, mă îndoiesc că a fost bătaie pe el.

via GSM Arena

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep