HomeFeaturedFocusApple se lauda cu cifrele sale fiscale

Apple se lauda cu cifrele sale fiscale

Și trebuie să recunoaștem că are cu ce. Compania din Cupertino a înregistrat în trimestrul al treilea al anului (ultimul din anul fiscal Apple) un profit de 8,5 miliarde dolari, din venituri de 42,1 miliarde dolari. Este o creștere a profitului de fix 1 miliard de dolari față de trimestrul similar al anului trecut.

Cred că această tendință crescătoare se va mențuine, având în vedere faptul că noua generație de iPhone începe să se vândă într-un număr din ce în ce mai mare de piețe, dar și datorită apropierii sezonului de iarnă, în care dispoziția la cheltuit bani este mai mare pentru consumatorii de rând.

Oricum, nu doar din telefoane a provenit această creștere, deși cele 39,2 milioane de iPhone-uri vândute în această perioadă și-au adus clar contribuția la cifrele financiare. Și Mac-urile s-au vândut bine, Apple livrând către distribuitori 5,52 milioane de unități în trimestrul care face obiectul discuției noastre. Veriga slabă pare a fi divizia de tablete, acolo unde iPad-ul nu se mai bucură de succesul de altădată. Și nu cred că noile generații de iPad și iPad mini, lansate acum câteva zile, vor reuși să schimbe ceva.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep