HomeFeaturedFocusAsus PadFone X mini: hibridul smartphone/tableta prinde aripi

Asus PadFone X mini: hibridul smartphone/tableta prinde aripi

Unde aripile sunt date de un preț accesibil pentru doritorii de telefoane smart cu docking în tabletă, de doar 199 de dolari (fără niciun fel de obligații contractuale). E drept, este un preț valabil pentru Statele Unite, care până la noi se va mai ajunsta în sus destul de viguros, undeva spre 200 de euro (dacă păstrăm algoritmul probat de atâtea ori în hățișurile comerciale ale tehnologiei mobile). Chiar și așa, în versiunea pesimistă, Asus PadFone X mini poate împăca nevoia de smartphone și pe cea de tabletă a unui utilizator, la un preț accesibil, fără a îmbrăca forma controversată a conceptului de phablet.

Din punct de vedere tehnic, telefonul propune un procesor dual-core Intel Atom Z2560, cu nucleele tactate la 1,6 GHz, un display LCD IPS+ de 4,5 inchi și 853 x 480 pixeli, o memorie RAM de 1 GB, o memorie internă încă nespecificată, dar cu posibilități de extindere via microSD, camere de 5 și de 2 megapixeli și un acumulator de 2060 mAh. Tableta în care se poate introduce acest terminal, vine cu o baterie proprie de 2200 mAh, o cameră frontală de 1 megapixel și, cel mai important, cu un display de 7 inchi și 1280 x 800 pixeli.

Pentru cei care doresc un smartphone mic și decent, care din când în când simt nevoia unui ecran mai mare, dar nu vor să facă un compromis și să se îndrepte spre un phablet și care, în același timp, vor să aibă grijă și de buzunarele lor, Asus PadFone X mini pare a veni ca o mănușă. Numai să ajungă mănușa și prin România.

via Intel Newsroom

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep