HomeFeaturedFocusVineri si sambata are loc Angajatori de TOP Bucuresti

Vineri si sambata are loc Angajatori de TOP Bucuresti

Dacă despre târgul de joburi (cel mai mare târg de carieră din această toamnă) care va avea loc pe 17-18 octombrie, la Sala Palatului din București, am mai vorbit deja, putem să ne oprim puțin acum asupra profilului candidatului ideal. Nu de alta, dar detalii despre cei 100 de angajatori, 200 de specialiști HR și cele 30 de workshop-uri adresate unui număr de aproximativ 15 000 de vizitatori care vor avea posibilitatea să aplice la peste 3400 de oportunități de carieră, se găsesc și pe site-ul evenimentului.

Interesant totuși, din sfera cifrelor, este că, în cadrul ediției din această toamnă Angajatori de TOP București, 50% dintre joburi sunt pentru candidați cu 1-5 ani experienta, 44% joburi și programe adresate studenților și personelor cu 0-1 ani experiență, iar 6% poziții adresate persoanelor cu peste 5 ani experiență.

Cum arată candidatul ideal?

Din centralizarea raspunsurilor pe care le-am primit a reiesit ca angajatorii cauta doua seturi de competente: core – aplicabile la nivelul tuturor posturilor si specifice  – aplicabile la nivel de post.  Candidatul ideal este cel care intruneste acestea conditii, o persoane care isi doreste provocari si sa invete permanent lucruri noi, care se adapteaza rapid la cerintele clientilor, programul si volumul de lucru. Aceste aspecte pot face diferenta intre a obtine sau nu jobul dorit.

„Daca esti pasionat de masini, stii cel putin o limba straina, ai experienta intr-un domeniu auto inseamna ca esti candidatul pe care il cautam. Deschiderea catre nou, disponibilitatea la mobilitate geografica, dorinta de a lucra in Bucuresti, Pitesti sau Mioveni, dar si obisnuinta lucrului in echipa completeaza profilul  candidatului ideal” – Irina Trifu, Responsable Relations Écoles et Universités, Renault Romania.

In cadrul evenimentului Angajatori de TOP, vizitatorii pot aplica la 18 programe de internship & trainee. Programele vor începe din lunile următoare sau din 2015 însă companiile caută cei mai buni candidați în cadrul evenimentului Angajatori de TOP. Printre angajatorii care recrutează pentru astfel de programe, amintim:

Companie Denumirea Programului Domeniu
BRD – Group Societe Generale Internship@BRD Marketing, IT, Banking, Comunicare
IBM The Blue Internship Experience IT
Microsoft Microsoft Academy for College Hires IT, Sales
Vodafone Vodafone Management Trainee – Discover Marketing, Sales, Telecomunicatii
BCR Erste Group Graduate Banking
Luxoft Program internship IT
Misys Banking Systems Internship Regional Consultant, HR Internship, Regional Recruitment Team IT, HR
Teamnet International Internship Operations, Testare Productie
AMIQ Verification Engineer – Internship Inginerie
Catalyst Solutions Internship Design, HR
Professional Program de internship Marketing, Finance, HR, Inginerie, IT
Brainspotting Recruitment & HR Consulting HR
McDonald’s Romania Manager Trainee FMCG
ProCredit Bank Manager Trainee Banking
Genpact Gateway Trainee Program IT, Finante, Contabilitate
Renault Romania Drive your future 2015 Inginerie, Productie
Domo Management Trainee Program HR, Marketing, Achizitii, Logistica, Service
HP Sales Strategy and Operations Reporting Intern Marketing

 

Programul evenimentului este vineri, 17 octombrie și sâmbătă, 18 octombrie, în intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului. Lista companiilor participante la această ediție Angajatori de TOP Bucuresti este disponibila pe microsite-ul evenimentului.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep