HomeFeaturedFocusCum se va numi urmatorul smartphone Nexus?

Cum se va numi urmatorul smartphone Nexus?

Întrebarea poate fi însoțită de una legată de dimensiunea ecranului acestui telefon. Și, deși poate părea cam timpuriu să vorbim deja despre următorul smartphone din seria Nexus, la doar o zi distanță de apariția lui Motorola Nexus 6, fac pariu că există persoane din cadrul Google care se gândesc deja la această chestiune. Da, cred că orice companie care se respectă, imediat după lansarea unui flagship are în minte îmbunătățirile pe care i le va aduce odată cu următoarea generație. Și sunt și mai convins de acest lucru când în discuție apare și denumirea acestuia, care pare a fi problematică.

Că ecranul tinde să crească, a spus-o și Ionuț. De la Nexus 4, cu ai săi 4,7 inchi, la Nexus 5 cu 4,95 inchi și acum direct la 5,96 inchi, tendința de creștere este evidentă. Rămâne doar întrebarea legată de unde ne vom opri. Însă cu denumirea, e mai problematic: urmărind șirul crescător (pe care îl fac copiii la început de clasa a I-a), ar urma Nexus 7. Numai că numele e cam luat, de tabletele din această serie. Am mai văzut o repetare de nume, HTC One versus HTC One (M7 versus M8), sau Moto G versus Moto G (2014), dar acum am avea nume identice pentru un smartphone și o tabletă. Așa că Google va trebui să vină cu o soluție deșteaptă.

Nexus 6+1? Nexus 6 (2015)? Par banale! Nexus 6 Plus? 🙂 Parcă mai sună a ceva. Nexus 6 M8 (unde M vine de la Motorola)? Nah! Eu nu mai am idei, voi aveți?

2 COMENTARII

  1. @ oarecare: Cred ca tu esti cam infierbantat, pentru ca noi am spus cam acelasi lucru aici. Practic ai repetat ceea ce am spus si eu, pe un ton mai serios. Da, urmatorul va fi (teoretic) Nexus 7, dar va aparea un conflict cu alt Nexus 7 care exista deja, de aceea s-ar putea sa asistam la incalcarea regulii. Da, am spus si eu, ca deja urmatorul Nexus se afla probabil in productie de test (prototip, cum spui tu). Si da, am voie sa ma dezlantui aici, desi mie mi se pare ca nu am facut-o! Oricum, multumesc de feedback!

  2. Esti agitat Cristian. Numerele din coada Nexus-urilor vine de la generatie si nu de la dimensiunea ecranului. Urmatorul va fi 7.

    Si pentru cultura ta generală, produsele sunt dezvoltate in paralel cu cel putin doua generatii. Adica urmatorul Nexus e probabil deja prototip.

    Ar fi trebuit sa cunosti lucrurile astea din moment ce ai voie sa te dezlantui aici.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep