HomeFeaturedFocusDesire Eye, ochiul cu care HTC se uita la utilizatori

Desire Eye, ochiul cu care HTC se uita la utilizatori

Iar utilizatorii respectivi se uită în ochiul HTC, întruchipat aici de camera foto frontală de pe nou device care a răzbătut în presă din surse multiple (dovadă că asistăm la o acțiune de marketing concertată). O cameră frontală de 13 megapixeli, care reprezită principalul argument cu care HTC Desire Eyese va arunca în hățișul junglei lumii smartphone, cu dedicație evidentă pentru selfie-omani!

Cum nu mă prea pasionează subiectul, țin să mă arăt încântat de restul specificațiilor tehnice, care ne arată că HTC nu neglijează deloc partea de telefon inteligent, nici chiar atunci când pune accentul pe camera foto. Un display de 5,2 inchi și 1080p, un chipset Snapdragon 801, o memorie RAM de 2 GB și o stocare internă de 32 GB mă îndeamnă să cred că HTC Desire Eye va fi un smartphone destul de apreciat.

Va depinde totuși de prețul la care va apărea acest terminal, dar mai ales de adeverirea tuturor acestor informații, care deocamdată au ajuns publice pe cale neoficială. S-ar putea să avem un răspuns peste vreo două zile, atunci când taiwanezii au programat un eveniment destul de important. Vom vedea!

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep