HomeFeaturedFocusHonor X4, mid-range de la Huawei

Honor X4, mid-range de la Huawei

Producătorul chinez pare a se axa pe acest segment de piață, așa că nou anunțatul Honor X4 se încadrează perfect, mai ales prin perspectiva prețului. Poate chiar prea perfect, având în vedere că surprinde totuși puțin, la nivel de specificații, motiv pentru care eu îl văd undeva la intersecția dintre mid și high-end. Și o să încerc să argumentez această plasare.

Un preț de puțin peste 200 de dolari este unul decent. Iar combinația dintre chipset-ul Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 pe 64 de biți (quad-core la 1,2 GHz), memoria RAM de 2 GB, ecranul de 5,5 inchi și 720p și camera de 13 megapixeli ce poartă semnătura Sony, face ca acest preț să sune chiar bine. Restul specificațiilor tehnice sună interesant. O stocare internă de 8 GB, o cameră foto frontală de 5 megapixeli, un Android KitKat, dar mai ales un acumulator de 3000 mAh fac ca Huawei Honor X4 să pară, cel puțin pe hârtie, un telefon chiar interesant.

Faptul că se va lansa de săptămâna viitoare în magazine se poate dovedi o veste mare, atâta timp cât planurile Huawei includ și expansiunea globală pentru acest terminal. Deocamdată nu s-a detaliat acest aspect. Ar fi păcat pentru un asemenea smartphone!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep