HomeFeaturedFocusHTC Desire Eye si RE Camera sunt oficiale, One Eye mai asteapta

HTC Desire Eye si RE Camera sunt oficiale, One Eye mai asteapta

Sau, în funcție de cât de pesimiști suntem, a fost doar un balon de săpun și nu va vedea lumina zilei niciodată. Aș înclina spre această a doua variantă, pentru că, uitându-mă la specificațiile lui Desire Eye, nu prea îmi dau seama cam ce ar putea să aducă în plus un model așa-numit One Eye. Doar carcasa metalică atât de celebră a lui HTC One M8? Nu este suficient și nici nu prea se potrivește cu certificarea IPX7 a lui Desire Eye, care îi permite acestuia scufundarea în apă (de până la 1 metru pentru cel mult 30 de minute).

Eu zic totuși să nu fim supărați și să ne bucurăm de Desire Eye, un smartphone care reușește să impresioneze încă de la apariție. Nu atât prin camera frontală cu dedicație evidentă înspre selfie-uri, de 13 megapixeli, cel puțin în cazul meu. Dar mai ales prin funcțiile software dedicate fotografiei, pe care le primește odată cu cei 13 megapixeli, grupate sub denumirea de Eye Experience. Și, aici este vestea și mai frumoasă care vine de la HTC, de care se vor bucura și posesorii unor modele puțin mai vechi de telefoane de la producătorul taiwanez. One M7, M8, E8, Butterfly 2, One Mini și Mini 2, One Max, Desire 816 și Desire 820 se găsesc pe această listă. Dintre aceste funcții se remarcă, cel puțin la nivel de nume, Crop-Me-In, Face Fusion, Split Capture, Live Makeup sau Photo Booth.

htc desire eye 2

Restul specificațiilor tehnice ale lui Desire Eye include un display de 5,2 inchi și 1080p, un chipset Snapdragon 801 cu procesor quad-core la 2,3 GHz, o memorie RAM de 2 GB și o capacitate de stocare internă de 16 GB, care poate crește prin microSD, un acumulator de 2400 mAh, BoomSound, o cameră foto principală tot de 13 megapixeli și un Android 4.4.

Comercial vorbind, telefonul va deveni disponibil destul de repede (a doua jumătate a lunii) la nivel global. Prețul, deși nu a fost dezvăluit, a fost plasat de oficialii HTC undeva între cel al lui One E8 și Desire 820.

Lucrurile sunt mult mai clare în ceea ce privește nonconformista cameră care a însoțit Desire Eye în evenimentul de lansare. Aici prețul este destul de clar, sau aproape clar, pentru că vor exista mici diferențe în funcție de zona geografică. Prețul etalon este de 200 de dolari, pentru Statele Unite.

htc-re-4

Cu o greutate de doar 65 de grame, RE, căci acesta este numele camerei de la HTC, se descurcă onorabil, în teorie cel puțin. Poate face fotografii de 16 megapixeli, clipuri video fullHD (1080p) la 30 fps, filmări slow-motion 4x (la 720p). Totul cu ajutorul unui senzor CMOS de 1/2.3 inchi. Camera vine cu o memorie de 8 GB sub formă de card microSD, care poate fi schimbat cu ceva mai mare (până la 128 GB). O aplicație dedicată o poate conecta cu orice terminal Android sau iDevice (de la iOS 7 în sus), pe care îl va folosi ca back-up pentru fotografiile realizate.  Și RE vine cu certificarea IPX7, ca și Desire Eye. Acumulatorul de 840 mAh poate asigura, conform declarațiilor HTC, o filmare de aproape două ore la calitate maximă.

Sper să avem ocazia să facem propriul test de autonomie, atât pentru camera RE cât și pentru Desire Eye.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep