HomeFeaturedFocusCum iti calculezi salariul in Android

Cum iti calculezi salariul in Android

Simplu, îți instalezi o aplicație dedicată din Google Play. Din motive subiective, pentru că este cea mai completă, dar mai ales datorită faptului că este gratuită și nu conține reclame sub nicio formă, am ales aplicația SALARII de la Integrator Soft.

Necesitatea unei astfel de aplicații este evidentă atunci când apare nevoia conversiei între un salariu net și unul brut, dar și atunci când vrei să evidențiezi cheltuielile totale ale companiei cu un salariat. Toate aceste operațiuni, se pot reaziza folosind câteva setări speciale, astfel încât să fie acoperite cât mai multe scenarii. Cu SALARII poți face configurari speciale legate de numărul de persoane aflate în întreținere, condițiile de muncă (speciale, normale), fondul de risc și accidente, tichete de masă, statutul de pensionar, salariul neimpozabil, funcția de bază sau alte sume impozabile. Totul pentru o simulare cât mai apropiată de nevoile companiei, dar mai ales în concordanță cu legislația în vigoare din România.

Una dintre chestiile care mi-a plăcut foarte mult este dată de faptul că aplicația permite afișarea rezultatelor sub formă de fluturaș de salariu, evidențiind cheltuielile și taxele angajatului și ale firmei, fluturaș pe care îl poți trimite pe orice adresă de email.

salarii

Aplicația este disponibilă gratuit pe Google Play, aici. Legat de motivul pentru care Integrator Soft a ales să o ofere gratuit și fără reclame inserate, explicația vine direct de la producător:

Pe langa aplicatia SALARII pentru Android, Integrator Soft ofera si o solutie pe platforma Windows pentru calculul salarial al unei companii cu mai multi angajati. Programul SALARII ofera o imagine detaliata a cheltuielilor cu personalul dintr-o companie, rezolvand toate problemele care pot aparea in calculul salarial al acesteia. El ofera in orice moment o radiografie a obligatiilor financiare ale firmei si ale angajatilor, in legatura cu salariile, rezolvand si generarea si tiparirea documentelor aferente calculului salarial. Programul SALARII pentru Windows este special dezvoltat pentru a oferi accesul in timp real la informatiile de mai sus, pentru o eficienta cat mai crescuta a managementului resurselor umane.

Recomand sincer această aplicație. Chiar și pentru simplu fapt că un angajat poate vedea care sunt toate cheltuielile firmei la care muncește datorate remunerației sale. Astfel, poate va privi cu alți ochi compania care plătește aceste taxe. Sau, doar pentru varianta în care, ca simpli salariați, vreți să vedeți cam cu cât contribuiți la stat. Asta dacă vreți să vă enervați puțin!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep