HomeFeaturedFocusLa ce poti folosi castile Bluetooth LG Tone Infinim

La ce poti folosi castile Bluetooth LG Tone Infinim

lg infinim

După ce am spus că setul de căști LG Tone Infinim face parte dintr-o campanie LG România și că pot să fie primite gratuit de către toți cei ce cumpără un LG G3 în luna octombrie v-am arătat cum se pot conecta rapid la (aproape) orice dispozitiv iOS, Android, Windows Phone, Windows PC sau Mac.

Au fost persoane care au citit articolele și m-au întrebat ”live” cum le folosesc eu – că până la urmă cea mai bună comunicare e cea directă, față în față. Care sunt acele zone unde pot fi puse cel mai bine în valoare.

Prin urmare iată direcțiile unde le folosesc eu.

1. Când călătoresc (în avion)

image

Din momentul în care am intrat în aeroport și până ies căștile LG Tone Infinim (Harman-Kardon) sunt conectate permanent fie la smartphone (cel care are bateria cea mai bună: HTC One M8, Nokia Lumia 1520 sau LG G3) fie la tabletă (Surface 2) fie la MacBook Air.

Le folosesc pe post de handsfree pentru ascultarea muzicii  și apeluri de voce până mă îmbarc propriuzis. După decolare le păstrez legate de smartphone ca să ascult muzică sau să mă uit la un filme/o prezentare TED. Sau dacă am vreun film interesant, le leg direct de Surface 2 și mă uit la film, cu tot cu sonor.

Nu vă dați seama ce bine este să nu mai ai agățate fire de tine. Și să nu mai stai stresat să nu iasă jack-ul din smartphone/tabletă și să înceapă scandalul din boxe.

image

Pe de altă parte, sistemul inteligent de purtare te scapă și de grija depozitării lor – dacă ai chef să te plimbi prin avion, o poți face cu căștile la urechi Zâmbet.

HBS900_lifestyle-Beach

2. Acasă, seara când ascult muzică/mă uit la filme

Watching-movie-offline

Seara, înainte de să mă duc la culcare mai citesc știri direct de pe tabletă sau parcurg o carte pe Kindle. Uneori mă mai uit și la vreun serial. E momentul perfect să ascult niște radio pe internet, doar că sunt nevoit să nu fac niciun zgomot: cine are copii de 1-7 ani știe foarte bine despre ce vorbesc. Orice zgomot se poate dovedi fatal și liniștea o să fie spulberată de strigătele/plânsetele copiilor.

LG Tone Infinim sunt perfecte și aici: una din căști e în ureche, redând muzica de pe tabletă/telefon, cealaltă e la locul ei. Multitaskingul funcționează foarte bine: ascult și muzică, supraveghez și ceea ce se întâmplă prin casă.

3. La muncă

Teaser_Woman_Kid_960x345

Media Player, Office Communicator. În oricare moment al zilei cel puțin una dintre aceste aplicații redă ceva în căști. Dacă acestea sunt unele Bluetooth gen LG Tone Infinim viața e mai ușoară: ne putem deplasa prin birou și putem să rezolvăm și alte lucruri.

 

Extra: o posibilă aplicabilitate – jocuri pe consolă

medium_3145776919

Pentru cine are consola legată de un sistem audio Home Cinema cu Bluetooth mă gândesc că există posibilitatea conectării căștilor LG Tone Infinim la sistemul audio și astfel canalul audio să fie recepționat în căști. Ar fi foarte fain pentru cei (ca mine) ce nu pot pune mâna pe consolă decât noaptea, când copiii dorm.

La fel de ușor le-aș putea folosi și dacă aș pleca cu bicicleta la plimbare – când o să îmi fac timp și vremea o să țină cum mine.

Încă ceva: automomia căștilor LG Tone Infinim, măsurată de mine pe filme/muzică și apeluri de voce trece de 10 ore.

Bineînțeles că mai sunt și alte direcții în care se pot folosi căștile LG Tone Infinim. Deocamdată nu le-am descoperit, dar sigur vreau să le aud dacă aveți idei.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep