HomeCloud & MobilitySpatiul de stocare in OneDrive devine nelimitat pentru abonatii Office 365

Spatiul de stocare in OneDrive devine nelimitat pentru abonatii Office 365

image

Microsoft tocmai a anunțat că oferă spațiu de stocare nelimitat în OneDrive pentru toți utilizatorii de Office 365. Și fără costuri suplimentare. De astăzi clienții Office 365 Home, Personal și University ar trebui să beneficieze deja de facilitatea de stocare nelimitată în OneDrive. Ceilalți clienți – adică cei din zona OneDrive for Business – vor primi notificarea în zilele următoare.

La mine nu e încă activă schimbarea: Office 365 Personal, tot 1 GB am, plus celelalte bonusuri acumulate de-a lungul timpului. Aștept să văd schimbarea și vă anunț.

image

În momentul de față chiar a devenit OneDrive ”One place for everything in your life”. Poți să pui acolo toate fișierele, pozele și filmele (de curând a fost ridicată limita de upload la 10 GB pentru un fișier) și le regăsești oricând, de pe orice device. Mai ales dacă ai Windows 8.1.

Cine nu are încă Office 365 poate să se mulțumească cu cei 15 GB dați gratuit la activarea OneDrive și apoi prin opțiunea camera roll de pe iOS, Android sau Windows Phone să transfere automat fișierele în cloud de pe toate aparatele folosite, fără să facă niciun fel de setare suplimentară.

Mai mult, se pare că în lunile următoare vor fi și alte anunțuri interesante legate de Office 365 și OneDrive.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep