HomeFeaturedFocusNote 4 si Gear S disponibile oficial in Romania

Note 4 si Gear S disponibile oficial in Romania

Samsung Electronics România anunță disponibilitatea pe plan local a celor mai noi dispozitive din gamele Galaxy Note și Gear: Galaxy Note 4 și Gear S. Cele două produse vor fi disponibile în rețelele partenerilor Samsung. Alte detalii, legate de data acestei disponibilități și un eventual preț pentru România, deocamdată nu au fost făcute publice.

Însă au fost oferite câteva informații despre o altă particularitate pentru piața de la noi. Conținut localizat pentru Note 4, materializat prin nouă jocuri semnate AMA (Hills of Glory 3D, Ocean Run 3D, Pix’n Love Rush, Puzzle 2, A Moon for the Sky, Reverstris, Doodle Fit, Pizza Ninja 3, Yeti on Furry), aplicația Trust4Mobile, dezvoltată de certSIGN, prima aplicație românească de criptare în timp real a apelurilor și mesajelor text VOIP, dedicată utilizatorilor de dispozitive mobile Android, plus câteva aplicații Kidsopia printre care și „Povești pentru Copii” (și așa spunea Ponta că la noi în țară copiii de clasa I-a au smartphone cu internet).

Galaxy Note 4 și smartwatch-ul Galaxy Gear S, se vor regăsi cât de curând (sperăm noi) în rețelele partenerilor Samsung. Moment în care vom reveni cu detalii.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep