HomeFeaturedFocusKrüger&Matz intra mai hotarat in piata romaneasca de smartphone si tablete

Krüger&Matz intra mai hotarat in piata romaneasca de smartphone si tablete

Nu este chiar primul pas al brand-ului polonez în România, pentru că produsele lor (și mă refer aici la tablete și smartphone-uri) pot fi văzute de ceva vreme în Selgros. Acum însă, se pare că vor să își facă simțită prezența, motiv pentru care și-au lărgit orizonturile comerciale prin intermediul Cora sau CEL.ro. Și motiv suficient pentru presa de IT să le trâmbițeze intrarea în România, deși apar în cataloagele Selgros de vreo trei luni de zile! Sunt curios, totuși, dacă prezența pe piața de la noi se va extinde și la nivel de gamă de produse, pentru că Krüger&Matz aduc, pe lângă terminale smart sau tablete și televizoare, căști sau sisteme audio pentru casă și mașină.

Dacă ne oprim la partea de telefoane, acestea sunt, după părerea mea, entry-level-uri cu prețuri relativ în rând cu producătorii locali. O să încerc să exemplific! Modelul de “vârf” este Krüger&Matz Live 2 LTE, care propune un display de 5 inchi și 720p, un chipset Qualcomm Snapdragon 400, cu procesor quad-core la 1,2 GHz, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 4 GB, un acumulator de 2500 mAh, un Android 4.4 KitKat, conectivitate LTE, dual-SIM și camere principală și frontală de 13, respectiv 5 megapixeli. Nu sună rău, dar nici nu te aruncă pe spate.

Deocamdată site-ul krugermatz.ro nu este încă în picioare, iar despre acest telefon se zvonește un preț în jurul sumei de 850 de lei. Nimic spectaculos din partea acestui producător. Dar, într-o piață destul de atentă la prețuri, cu cât se ascute competiția, cu atât mai bine. Așa că, succes Krüger&Matz!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep