HomeFeaturedFocusOneDrive permite folosirea fisierelor de marimi de pana la 10 GB

OneDrive permite folosirea fisierelor de marimi de pana la 10 GB

image

Soluția Microsoft de stocare a fișierelor în cloud permite acum încărcarea de fișiere de până la 10GB. Adică 2/3 din spațiul pe care îl primește gratuit oricine se înscrie acum în OneDrive.com poate să fie ocupat cu un singur fișier dacă cineva dorește asta. Teoretic facilitatea asta va da curs liber dorinței oamenilor de a partaja materiale video Full HD, fără să mai folosească YouTube. Cel puțin asta pare să fie motivația Microsoft din spatele creșterii dimensiunii maxime a fișierelor care pot fi stocate în cloud-ul OneDrive.

Adică poți să înregistrezi cu smartphone-ul filme Full HD, le încarci automat în OneDrive (dacă ai descărcat aplicația pentru iOS, Android) și de acolo toți cei ce au acces la contul tău (familie, prieteni) îl vor vedea fără ca tu să miști nici măcar un deget.

Știam mai mult de schimbare, doar acum am primit pe mail mesajul de mai jos:

Vă anunțăm cu bucurie că acum puteți încărca fișiere de până la 10 GB de pe desktop, de pe dispozitive mobile și de pe web! Obiectivul nostru este ca prin OneDrive să oferim un loc unic pentru toate fișierele dvs. și nu dorim ca dimensiunea fișierelor să vă limiteze. Acest lucru vă va ajuta să profitați de spațiul de stocare de 1 TB pe care îl obțineți cu Office 365.

via OneDrive

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep