HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Core Max lansat in Asia

Samsung Galaxy Core Max lansat in Asia

Mai exact în China, fără o detaliere a intențiilor de expansiune comercială și înspre alte piețe. Acum, nici nu are rost să ne lăcomim, am primit Samsung Galaxy S5 Plus, lansat în Europa, nu trebuie să vrem chiar totul pentru noi. În plus, un telefon care se numește Max, dar are un display de 4,8 inchi, îmi lasă o senzație de lucru făcut în grabă, fără prea multă analiză, cel puțin în ceea ce privește numele. Este doar părerea mea, dată de faptul că, la o primă citire a titlului despre acest terminal, aș fi putut să bag mâna în foc că este vorba despre un phablet. Ei bine, surpriză, e un smartphone cu dimensiuni chiar normale.

Dacă v-ați speriat că acel Max din coadă ar putea veni de la specificațiile tehnice, vă liniștesc imediat. Un procesor quad-core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB, camere de 8 și de 5 megapixeli, acumulator de 2200 mAh și un Android 4.4 se ascund cuminți în spatele unui display Super AMOLED de 4,8 inchi și rezoluție qHD (960 x 540 pixeli). Băi, nu mai confundați qHD cu QHD, că mă supăr pe voi.

Așadar nimic special din punct de vedere hardware, teoretic nimic care să umfle prețul. Dar cum încurcate sunt căile Samsung, s-ar putea să avem suprize. Asta dacă acest terminal are vreo intenție de a părăsi China.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep