HomeGames ArenaMechWarrior Online schimba sistemul de punctaj

MechWarrior Online schimba sistemul de punctaj

Ultimul update al lui MechWarrior Online adaugă recompensele promise luna trecută, unii oameni fiind acum mândri posesori ai unui Centurion frumos vopsit, cu un AC20. Mulți oameni. Atât de mulți oameni încât dacă vroiai să joci cu orice altă categorie de greutate, aveai șanse să găsești un meci instantaneu. Nu și dacă foloseai unul mediu.

Cu acest update a mai sosit un nou sistem de recompense pentru jucători, care subliniază mai bine performanaț exactă din luptă. Astfel, de acum înainte sunt luate în considerare o varietate de lucruri atunci când sunt calculate punctele de experiență și C-Bills la finalul unui meci.

Dacă ați fost un cercetaș abil, care nici nu a fost rănit de inamic, veți fi recompensat, dacă flancați inamicul, veți fi recompensat, dacă rămâneți lângă echipa voastra într-un asediu, veți fi recompensați cu toții, dacă snopiți în bătaie un mech, dar cineva vă fură victoria, veți fi recompensat mai mult decât pentru o simplă asistență, și tot așa.

O altă schimbare este accelerarea capturării punctelor de control, poate o accelerare prea mare. Aparent era o mică problemă de  sincronizare a serverelor agravaseră situația.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep