HomeFeaturedFocusSe poarta IT-ul la Angajatori de TOP Bucuresti

Se poarta IT-ul la Angajatori de TOP Bucuresti

Spun asta pentru că cele peste 100 de companii care și-au anunțat participarea, au generat aproximativ 3400 de oportunități de carieră, din care, ponderea cea mai mare, de aproximativ 30% o ocupă job-urile din IT, lucru care demonstrează că România este măcar o piață de muncă puternică, dacă nu chiar o forță în IT-ul global. Urmeză outsourcing-ul, cu 19 procente, iar podiumul este încheiat de inginerie, cu 10 procente.

Ediția din această toamnă Angajatori de TOP București va avea loc în perioada 17-18 octombrie, la Sala Palatului. Companiile prezente la această ediție sunt companii multinaționale și companii mari românești, cu importante planuri de recrutare, oferind posibilitatea de angajare atât persoanelor cu experiență, dar și juniorilor și studenților. Lista completă a firmelor participante poate fi accesată pe site-ul evenimentului.

În întâmpinarea candidaților vine posibilitatea de a aplica cu un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie să facă un candidat, este să intre în contul personal de pe Hipo.ro și să genereze prin download un exemplat de CV care trebuie printat.

img_2014

„Telekom Romania este prezent pe piata romaneasca din septembrie 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania si va fi prezent la cel mai important eveniment de recrutare al anului.  Suntem convinsi ca Angajatori de Top 2014 ne va ajuta sa interactionam cu  potentiali candidati, pentru care am pregatit peste 70 de posturi disponibile in zone precum IT, Tehnologie & Operatiuni sau Relatii cu clientii. Posturile disponibile se adreseaza atat specialistilor si expertilor, precum si candidatilor cu experienta de minim 6 luni” – Luciana Diaconu, Organizational Development Director Telekom Romania Group.

Câteva exemple de companii care au confirmat participarea la ediția din această toamnă Angajatori de TOP Bucuresti sunt: Renault Romania, Vodafone, Telekom Romania, Bitdefender, HP, Oracle, Raiffeisen Bank, Dell, Ericsson, BRD – Groupe Société Générale, Deutsche Bank Technology Center,  British American Tobacco, Computer Generated Solutions, IBM, Genpact, Accenture, ING Asigurari de Viata, Microsoft, Thales Systems, P&G, eMAG, Avira, Stefanini Romania, Ubisoft, Luxoft, Carrefour, Xerox, BCR, Teamnet International, McDonald’s Romania, ProCredit Bank, Temenos Romania, TELUS International Europe, WNS Romania, SNC Lavalin, Wipro,  Misys, Amoma,  Groupama Asigurari, BearingPoint Romania, Unicredit Business Integrated Solutions, Cameron Romania.

Mai multe detalii despre companiile prezente la Angajatori de TOP, joburile deschise și workshop-urile de carieră, pot fi accesate pe site-ul evenimentului. Intrarea este gratuită în ambele zile, vineri 17 octombrie, în intervalul 10:00 – 17:00 si sâmbătă 18 octombrie, în intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep