HomeFeaturedFocusSi daca iPad Pro va rula o combinatie de MacOS si iOS?

Si daca iPad Pro va rula o combinatie de MacOS si iOS?

ipad_pro_stacked_fake_mockup_hero-1024x768

Citeam că Apple s-ar putea să aducă pe piață o tabletă de 12 inci – adică un iPad Pro – în care să vedem inimaginabilul, inovația inovației, cel mai cel concept: o combinație MacOS și iOS. Adică exact ceea ce oficialii Apple au spus că nu se va întâmpla niciodată și că este o pierdere de timp.

Dacă e așa, atunci Apple a înțeles că ideea Microsoft de a face un sistem de operare unic pentru PC/tabletă e bună și că un produs care să îmbine o tabletă cu un PC o să fie dorit pe piață. Și se grăbește să aducă produsul pe piață (grăbește poate că e prea mult, că au trecut deja doi ani de la lansarea primului Surface) copiind rețeta Microsoft: o tabletă de 12.9 inci, care să poată fi folosită și ca PC atunci când e nevoie.

Zvonurile se bazează și pe faptul că multe din elementele de noutate din MacOS 10.10 Yosemite prezentate la WWDC 2014 sunt aproape identice cu cele din iOS, putând sugera o viitoare integrare.

Deocamdată iPad Pro e doar o supoziție. Dar dacă ne gândim că Apple a făcut un iPhone ca să se bată cu phablet-urile Android, nu ar fi chiar exclus să facă și o tabletă Pro care să concureze a treia generație de Surface Pro.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep