HomeFeaturedFocusVertu for Bentley, un smartphone de lux tare ciudat

Vertu for Bentley, un smartphone de lux tare ciudat

OK, am înțeles că există o piață foarte bine conturată pentru amatorii de device-uri exclusiviste, menite nu atât de mult să ajute utilizatorul în anumite sarcini, cât să impresioneze în momentul în care este etalat pe masă și să alimenteze din plin ego-ul posesorului. Foarte bine, atâta timp cât există cerere, nu avem cum să îi acuzăm pe cei care satisfac această cerere. Și, până la urmă, vorba proverbului: nu-i prost cine cere, pe prost cine dă. Iar prostia și snobismul merg tare bine mână în mână!

Vertu for Bentley este un smartphone care se încadrează mai mult decât perfect în peisajul descris mai sus. Este exclusivul exclusivului, un Vertu Signature Touch, cu un mic up-date hardware, într-o serie și mai limitată! Este pentru spuma snobilor! Este un telefon într-o serie și mai restrânsă, pentru că poartă semnătura unui producător de autovehicule de lux. Semnătură care se traduce prin logo-ul Bentley plasat pe telefon sau pe husa de piele de vițel a acestuia și prin câteva știri și matreriale despre producătorul auto care vor fi livrate posesorilor acestui smartphone. Înțeleg eu, că, în mod normal, este dedicat posesorilor de Bentley. Deși sunt sigur că va găsi adepți și în afara acestui cerc select. Până la urmă, există doar 2000 de bucăți, iar prețul începe de la 12500 de euro. Pe lângă acest preț, Vertu Aster chiar pare low-cost!

Din punct de vedere hardware, în spatele carcasei îmbrăcate și ea în piele de vițel și al display-ului fullHD de 4,7 inchi protejat de cristale de safir, se ascund un chipset Snapdragon 801, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 64 de GB și o cameră de 13 megapixeli. Plus câteva alte artificii, ca încărcarea wireless. Nimic excepțional, nu aceasta este intenția. Din punct de vedere al configurației, telefonul va fi depășit în șase luni, maxim un an. Sistemul de operare este Android 4.4, și aici eu văd o problemă. Dacă tot vrei să arăți un produs exclusivist, nu vii cu sistemul de operare al poporului, al celor mulți, al muritorilor de rând. Încerci să ieși și aici în evidență. Știu, s-ar putea să coste, dar totuși…

Tocmai de aia, mie Vertu for Bentley îmi pare un produs neterminat. Dar eu nu sunt în target-ul acestui produs! Și ăsta e un lucru bun!

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep