HomeFeaturedFocusCu televizorul, saraciti poporul!

Cu televizorul, saraciti poporul!

Nu e ceva electoral, nu are rost sa ne tensionăm inutil. Are de-a face cu Samsung. Ce și-au spus ei într-o bună zi, ușor gravi, dar plictisiți peste măsură?

“Băi, poate că televizoarele ăstea curbate, nu au un preț suficient de mare și nu sunt suficient de exclusiviste și de opulente pentru ăia care vor să le plezneazcă vena frunții de ciudă la vecini când le intră în sufragerie. Ce facem?”

“Hai să facem un mosntru de ăsta curbat, de 78 de inchi, cu spatele placat în aur”, o fi fost un răspuns. Care s-a și materializat! Nu contează că spatele unui televizor, stă de regulă la perete. Pe ăsta îl pui în mijlocul casei, pe post de paravan, zid, sau pur și simplu obiect de ocolit, că trebuie să i se vadă SPATELE. Sau, dacă spațiul nu permite, se așează cu display-ul la perete, să se vadă aurul. Sfatul meu e să îi schimbe și curbura, pentru că vor fi mai mulți cei care se vor uita la aur și dă cam aiurea.

Nu sunt cunoscute prea multe detalii despre opulentul proiect. Însă, cum televizoarele curbate de diagonale mari sunt oricum scumpe, ăsta placat în aur cred că are un preț la care tânărul ochelarist asiatic și cu încălțăminte roșie din imagine vine inclus la pachet.

Cred că Vertu sau Gresso s-au închis în casă de rușine că a venit o companie pentru muritori de rând ca Samsung să le arate ce înseamnă opulență!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep