HomeFeaturedFocusCum sa-ti dai singur peste picioare

Cum sa-ti dai singur peste picioare

Am văzut nu mai departe de ieri, în toată această luptă a studiilor și interpretărilor date de analiștii de casă, cum Apple e pe val în ceea ce privește vânzările de iPhone în acest final de an, dar suferă la vânzările de iPad. Această dinamică a cifrelor de vânzări poate fi pusă și pe seama evoluțiilor la nivel global ale celor două categorii de device-uri, dar mai are o explicație internă, legată de utilizatorii fideli ai produselor companiei din Cupertino, pe care de multe ori i-am numit Apple fanboys.

Se pare că, odată cu adoptarea noilor modele de smartphone, iPhone 6 dar mai ales iPhone 6 Plus, utilizatorii acestora care posedau și iPad au migrat tot mai mult înspre folosirea telefonului. Este până la urmă o transpunere a situației generale și la nivel de comunitate fidelă produselor Apple. Cifrele pe care vi le arătăm mai jos sunt posibile urmărind comportamentul utilizatorilor care posedă atât smartphone-ul cât și tableta casei, în anumite aplicații.

apple smartphone versus tablet

Nu știu dacă este o consecință a acestei realități sau o măsură de ordin comercial, dar se pare că Apple va renunța la modelul iPhone 5c, unul dintre puținele produse companiei care nu s-a vândut așa cum se așteptau cei din management. Renunțarea la acest model se va întâmpla undeva la mijlocul anului viitor, așa că sunt șanse să vedem o reașezare chiar mai amplă a gamei de terminale de la acel moment.

via TechCrunch

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep