HomeFeaturedFocusDespre Microsoft Band dupa primul contact

Despre Microsoft Band dupa primul contact

WP_20141112_16_13_48_Pro

Astăzi am avut norocul să mă joc puțin cu o brățară Microsoft Band. Îmi doream să fac asta de ceva vreme întrucât sunt în căutarea unui gadget de tip smartwatch sau smartband pe care să mi-l fac cadou la sfârșit de an. Până acum nu m-a convins mai nimic din ceea ce am văzut. Până acum.

Microsoft Band e o brățară inteligentă (sau să îi zic totuși un smartwatch?) mai grea și mai voluminoasă decât vă închipuiți (la vreo 60 de grame ). Stă însă destul de bine pe încheietura mâinii, la fel ca un ceas puțin mai voluminos.

WP_20141112_16_12_31_Pro

Ecranul e chiar foarte ok, răspunde bine la touch. Problema e modul în care informația e afișată: e cam să citești informația de pe ecran pe orizontală când firesc tu privești un display orientat vertical.

Însă tile-urile sunt afișate corect.

WP_20141112_16_12_19_Pro

Prinderea brățării se poate face cu o singură mână, trebuie să alegi totuși o brățară de dimensiuni potrivite pentru a permite senzorului de monitorizare a pulsului să funcționeze corect.

WP_20141112_16_14_09_Pro

În momentul de față autonomia pare să fie de aproape două zile, iar nivelul de acuratețe a măsurătorilor legate de mișcare sunt similare cu cele preluate de la un Fitbit (cu o abatere de +/- 5%).

Integrarea cu Windows Phone e bunicică, aplicația Health afișând suficient de multe informații utile – mi-a plăcut partea cu aplicarea peste graficul de somn a celui legat de nivelul pulsului. Treaba asta te ajută să îți detectezi mai bine starea de sănătate.

Cam asta pot să zic după câteva minute de folosire. Microsoft Band promite și aș vrea să mă joc cu ea mai mult ca să mă lămuresc. Vă țin la curent.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. @Larisa
    Indiferent daca e sau nu waterproof, nu cred ca vei dori sa speli vasele cu bratara pe mana. De ce ai vrea sa pui in pericol materialul bratarii sau display-ul? Eu nu as face asta. Si nici nu as intra cu ea in piscina/mare din aceleasi considerente.

    In momentul de fata nu e in Romania. Si nici in SUA pe stocuri nu mai exista. De sarbatori va reveni pe stoc in Microsoft Store SUA.

  2. Intentionez sa mi fac acelasi cadou cat mai curand si tot explorand bratari inteligente, am intrat intr o ceata totala! Fiecare din ele are cate ceva care nu e exact pe gustul meu, cum ar fi, in cazul Microsoft Band, dimensiunea care nu pare confortabila pentru purtat in timpul somnului, faptul ca e numai splashproof si tb data jos cand spal vasele sau ma spal pe maini si, nu in ultimul rand, pretul si faptul ca nu stiu de unde sa o cumpar in Romania. Daca te documentezi si ajungi la o concluzie, care bratara de pe piata aduna cele mai multe calitati, astept cu nerabdare sa imparti si cu mine informatia. SI in plus sunt curioasa de unde ai Microsoft Band-ul. Multumesc!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep