HomeFeaturedFocusG2 Lite si L Prime, doua telefoane entry-level de la LG

G2 Lite si L Prime, doua telefoane entry-level de la LG

Strategia coreenilor pentru anumite piețe este evidentă, cât mai multe terminale entry-level, care se vor regăsi, cel mai probabil în ofertele operatorilor, pentru a părea cât mai atractive pentru publicul interesat. De această dată vorbim despre G2 Lite și L Prime, două smartphone-uri destinate, cel puțin deocamdată, pieței din Brazilia. Probabil se vor regăsi și la nivel global la un moment dat, chiar dacă acest lucru s-ar putea întâmpla sub o altă denumire.

LG G2 Lite propune specificații sub ceea ce ne-a arătat până acum familia G2. Un display IPS de 4,5 inchi și 480 x 800 pixeli, un procesor Snapdragon quad-core la 1,2 GHz, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 4 GB, camere de 8 megapixeli cea principală și rezoluție VGA cea frontală, un acumulator de 1820 mAh, slot microSD, Android 4.4, câteva funcții proprietare marca LG, precum Knock Code sau Quick Selfie și un preț de aproximativ 200 de euro (pe care eu îl găsesc puțin cam aspru) compun peisajul tehnic și comercial conturat de acest terminal. Prea multe nu rămân de spus. Eu îl consider dedicat ofertelor operatorilor, nu cumpărării în afara unui contract unde are concurență destul de acerbă.

lg l prime

O lovitură îi va da chiar LG L Prime care, pentru doar 10 euro în plus vine cu o grămadă de plusuri tehnice. Un display mai mare, de 5 inchi, un procesor ceva mai bun, un quad-core la 1,3 GHz, tot de la Qualcomm, camere de 8 și de 1,3 megapixeli, cu cea principală putând de această dată filma la 720p, o stocare internă de 8 GB și o bateriel de 2460 mAh fac ca între cele două telefoane să izbuncnească rapid un război fratricid. Nu îmi dau seama ce om normal la cap aflat într-un magazin în care sunt LG G2 Lite și LG L Prime, va alege în favoarea primului. Probabil că diferența o vor face operatorii!

Dar, cine știe care este filosofia cumpărătorului în Brazilia.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep