HomeGames ArenaLate to the Party anuntat

Late to the Party anuntat

Pyrodactyl, studioul cu un nume amuzant ce a realizat joculețul oarecum interesant numit Unrest, anunță un nou efort de a face un narativ interactiv, de această dată despre Uniunea Sovietică, Late to the Party.

Mergând pe o idee similară cu Unrest, în Late to the Party vei juca rolul unei agente KGB dintr-o țară baltică, în anul 1991, la căderea vechiului URSS (cel nou e în beta). Folosindu-te de dialog, unelte de spionaj și de abilitățile personajului va trebui să dezlegi ițele unei conspirații, interacționând cu diverse personaje ce au cam aceleași trăsături de temperament ca în Unrest. Va trebui să te folosești de ele ceva mai mult de această dată pentru a manipula sau interoga până ce obții informațiile de care ai nevoie.

Jocul va avea suport deplin pentru modificări și va fi livrat fără DRM, DLC sau micro-tranzacții. De asemenea, este pe Kickstarter, unde încearcă să strângă 50 de mii de dolari canadieni în următoarele 29 de zile. Dacă va avea succes, jocul va fi lansat în octombrie anul viitor.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep