HomeFeaturedFocusLenovo Sisley S90 sau cum se fura pe fata

Lenovo Sisley S90 sau cum se fura pe fata

OK, o știm deja, China este cu adevărat țara tuturor posibilităților și orice pot să facă alții, chinezii pot să o facă nu musai mai bine, dar sigur mai ieftin. Așa că te poți aștepta la aproape orice din partea lor. Dar parcă totuși aveam alte pretenții de la o companie de talia Lenovo, cu renume mondial, un nume greu în IT-ul global. Nu fac aici referire la asemănarea dintre nou-lansatul smartphone Sisley S90 și iPhone, pe care o văd unii. Multe telefoane seamănă cu iPhone, la fel cum, după părerea mea, iPhone 6 seamănă destul de intens cu HTC One M8. Oricum, la nivel de construcție fizică, lucrurile sunt foarte interpretabile în lumea terminalelor smart.

Fac însă referire la modul în care este promovat acest Lenovo Sisley S90, care copiază flagrant pagina web pe care este promovat iPhone 6. Cred că, la momentul la care scriem aceste rânduri, persoana care s-a ocupat de imaginea lui Sisley este deja în șomaj la cât de aiurea a călcat în străchini. Deși, așa cum am spus-o, în China se poate. Știu și companii locale (din industria software, ca să nu sară partizanii în sus) care făceau team-building-uri în stilul Apple, pentru că așa cerea managementul.

Revenind la copierea flagrantă, vă invit să admirați pozele de mai jos și să îmi spuneți cam care credeți că sunt șansele să fie doar o simplă coincidență.

lenovo_sisley_s90

apple_iphone_6_official

Telefonul în sine este un entry-level spre mid-range, cu un display Super AMOLED de 5 inchi și 720p, un chipset Snapdragon 410 cu procesor quad-core de 1,2 GHz, 1 GB de memorie RAM, stocare de 16 GB, camere de 13 și de 8 megapixeli, acumulator de 2300 mAh, un Android 4.4.4 KitKat, dual-SIM, NFC. OK, recunosc, este mai degrabă mid-range decât entry-level. Iar prețul de peste 300 de dolari vrea să sublinieze acest lucru. Nu se știe dacă va ieși din China, dar în oricare din situații, rămâne gafa din momentul lansării. Și prețul cam aspru.

via Phone Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep