HomeFeaturedFocusNeos, smartphone accesibil de la Evolio

Neos, smartphone accesibil de la Evolio

Un terminal care pune accentul pe combinația de preț (relativ accesibil) și configurație cu specificații de nivel mediu, dar și pe… Ați ghicit! Pe grosime! Nu reușesc să înțeleg obesia producătorilor, fie ei de renume sau autohtoni, de a scoate în față grosimea unui terminal. Mă rog, subțirimea sa. Mai ales într-o perioadă în care tocmai această caracteristică a atras probleme pentru o adevărată vedetă în lumea smartphone.

Revenind la Evolio Neos și ai săi 7,9 milimetri grosime, cu care îl surclasează la mustață pe GOCLEVER Insignia 550i, terminalul se încadrează în zona de entry-level. Cel puțin așa mă îndemnă să cred specificații precum display-ul IPS de 4,5 inchi și 540 x 990 pixeli, chipsetul (Broadcom) cu procesor quad-core de 1,2 GHz, memoriile de 1 GB cea RAM și de 8 GB cea internă, camerele de 8 și de 0,3 megapixeli sau acumulatorul de 2000 mAh. Telefonul, care rulează un Android KitKat, vine atât în versiune single-SIM, cât și în variantă dual-SIM, la un preț de 549 lei.

E un preț prea mare pentru un entry-level? Ar putea fi considerat de unii. Și cred că numărul lor ar fi mult mai scăzut dacă am fi avut un display HD și o cameră frontală de 2 megapixeli. Chiar și fără aceste plusuri, Evolio Neos poate fi o opțiune interesantă.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep