HomeFeaturedFocusInsignia 550i, noul flagship GOCLEVER

Insignia 550i, noul flagship GOCLEVER

Cel mai puternic smartphone de până acum din portofoliul polonezilor de la GOCLEVER a fost anunțat oficial. Noul Insignia 550i pune accentul pe combinația dintre specificațiile care țintesc sus și aspectul fizic foarte subțire pe care terminalul îl are. Este ajutat și de cei doar 8 milimetri (148 x 74 x 8 milimetri și 140 grame). OK, nu se poate bate cu pretențiile pe care le ridică Vivo, pe care l-am văzut că vrea să ducă subțirimea la rang de artă, dar totuși vine cu o formă destul de delicată.

La nivel de specificații, se remarcă chipsetul MediaTek MTK 6592, cu procesor octa-core, la 1,7 GHz (Cortex-A7) și cu GPU cu 4 nuclee de tip Mali450MP, în combinație cu memoria RAM de 2 GB și cu display-ul de IPS 5,5 inchi și 1080p. Restul configurației este alcătuit din stocarea internă de 8 GB, cu posibilități de extindere prin microSD, de camerele de 13 și de 2 megapixeli, de acumulatorul de 2500 mAh, suportul dual-SIM și de sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat.

GOCLEVER Insignia 550i este disponibil deja, la un preț de 989 lei. Asta conform producătorului. Dacă ne luăm după bunul obicei românesc, terminalul este disponibil în online-urile de pe la noi la 1099 de lei. Atât la CEL.ro cât și la dc-shop.ro. Prețul ridicat face și mai grea decizia potențialilor cumpărători, care au, ca de fiecare dată, și opțiunea brandurilor autohtone.

cel insignia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep