HomeFeaturedFocusProiectul Jolla Tablet a strans aproape 1 milion USD in mai putin...

Proiectul Jolla Tablet a strans aproape 1 milion USD in mai putin de 24 de ore!

20141118091303-privacy-lifestyle

În mai puțin de 24 de ore de la anunțul legat de proiectul Jolla Tablet, tableta cu Jolla Sailfish și o configurație hardware de excepție, pe Indiegogo a reușit să strângă aproape 1 milion USD, adică 257% din suma ce era targetată de compania finalndeză.

Jolla își propusese să strângă 380000 USD cu care să poată porni producția de tablete. Până acum sunt strânși 977974 USD, de la 6187 de persoane. Bineînțeles că prima serie de tablete s-a vândut deja, posesorii urmând să le primească la anul viitor în luna mai.

image

Încă se mai pot face donații (un minim de 209 USD, sumă în creștere) vă asigură o tabletă dintr-o serie următoare. E însă necesar să trăți într-una din următoarele regiuni EU, Norway, Switzerland, USA, India, China, Hong Kong, Russia.

Reamintesc că tableta Jolla va avea  7.5mm, un display de 7.9-inch IPS cu 1536 x 2048 pixeli, quad-core 64-bit Intel Atom processor la 1.8 GHz, 2 GB of RAM, 32 GB pentru stocare și o baterie de 4300 mAh.

Sună bine nu?

Înainte de a vă duce să faceți comanda țineți  minte că pe Jolla Sailfish se pot rula aplicații Android printr-un emulator făcut de finlandezi. Deci practic vă luați o tabletă cu Sailfish OS peste care mai mult ca sigur că o să puneți aplicații Android.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep