HomeEvenimenteCraciun din inima de student, editia 2014

Craciun din inima de student, editia 2014

Pe cei de la Facultatea de Informatică Iași îi cunoaștem de ceva vreme. Ei sunt responsabili de UNIFEST, ei organizează FII Practic, ei se ocupă și de Crăciun din inimă de stundent. Tocmai de aceea, cu mare drag și cu plăcere, vă aducem la cunoștiință câteva detalii despre ediția din acest an a evenimentului Crăciun din inimă de student.

Asociaţia Studenţilor Informaticieni Ieşeni (ASII) organizează, împreună cu Facultatea de Informatică Iaşi (FII), Balul de Caritate „Crăciun din Inimă de Student” – ediția 2014. Încălzirea sufletelor celor 28 de copii de la Centrul de Zi din Ciurea prin organizarea unui bal caritabil este prioritatea membrilor Asociației în preajma Crăciunului.

Cea de-a 11-a ediție a acestui eveniment va avea loc pe data de 8 decembrie 2014, începând cu orele 18:00, la Casa de Cultură a Studenților. Aerul primitor al serii va fi asigurat de desfășurarea unei succesiuni de momente artistice. Ne vor încânta cu talentul lor invitați precum Emeric Imre & Jimi El Laco, artiștii ieșeni Ciprian Cotruță, Claudiu Cârstean și trupele Aproape Unplugged și The Curls.

Pe lângă momentele artistice, o altă activitate devenită deja o tradiție a Balului este licitația pentru strângerea de fonduri, unde se vor găsi produse hand-made, produse de la anticariate, tablouri şi obiecte decorative.

Începând cu data de 24 noiembrie, în holul Facultăţii de Informatică sau de la membrii organizatori, vor putea fi achiziționate biletele. Toate fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi donate către copiii de la Centrul de Zi din Ciurea. Pentru mai multe informaţii puteţi accesa site-ul www.caritate.asii.ro.  Donațiile pot fi făcute folosind următoarele detalii:

Cont IBAN: RO24BRDE240SV22901182400

Banca: BRD Groupe Société Générale

Spiritul Crăciunului așteaptă să îi învăluie pe toți cei ce doresc să lase o amintire fericită în inimile unor copii cu suflet bun.

Ajută şi tu!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep