HomeGames ArenaStarcraft 2 Legacy of the Void, noutati de la BlizzCon 2014

Starcraft 2 Legacy of the Void, noutati de la BlizzCon 2014

Modul de multiplayer al lui Starcraft 2 va suferi câteva schimbări însemnate cu ocazia lansării lui Legacy of the Void. Cei interesați să le vadă la primă mână se pot înscrie la beta test, unul ce este disponibil doar dacă aveți deja o variantă a lui Starcraft 2, Blizzard modificând modul în care te poți înregistra acum pentru un beta test. Ca să participi la un beta de Starcraft, trebuie să deții un joc Starcraft recent, dacă vrei Diablo, trebuie să ai Diablo 3, cele vechi nu se pun. La fel și pentru Warcraft.

Protoss vor căpăta unități noi, ca un Diruptor, o unitate ce separă în trei elemente invulnerabile, care reunite pot provoca daune masive unor armate întregi. Cele existente vor fi echilibrate diferit, Immortal căpătând o pasivă nouă, ce permite o absorbție mai bună a daunelor, invalidând astfel tactici anterioare care funcționau împotriva lor, dar făcând un Siege Tank mai eficient împotriva unui Immortal. Warp Prism va avea capabilitatea de a de a ridica unități de la distanță. Abilitatățile Envision și Revelation a unității Oracle vor fi combinate, și va avea puterea de-a pune capcane de stază pe hartă. Tempest va putea ataca doar unități terestre, însă este mai rapid și poate dezintegra unități cu timpul. Iar  un carrier își poate comanda individual interceptoarele pentru a lupta într-un loc anume.

Terran au avut parte de schimbări similare, primind o unitate numită Herc, ce se poate lega de alte unități inamice pentru a se propulsa rapid către ele. Nu poate ataca unități aeriene, dar sunt foarte eficiente împotriva unităților slabe inamice.

Citiți continuarea pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep