HomeFeaturedFocusUPDATE: Avem de dat doua invitatii la conferinta Microsoft Summit 2014: le...

UPDATE: Avem de dat doua invitatii la conferinta Microsoft Summit 2014: le vreti?

image

Avem de dat două invitații gratuite pentru conferința Microsoft Summit 2014 (cea mai mare conferință de tehnologie din România) ce are loc săptămâna asta (12-13 noiembrie) la București, unde sunt și speaker în cea de-a doua zi (pe track-ul de Developer) și unde MOBzine.ro este și partener media. În această dublă calitate avem de dat două invitații cititorilor noștri.

O să tragem la sorți câștigătorii: dacă vă interesează spuneți-ne (printr-un comentariu la articolul de față, pe site) care vi se pare cea mai interesantă prezentare de la MS Summit 2014 și de ce.

Pe 11.11.2014 (adică mâine) la ora 13:00 se va închide concursul, iar câștigătorii vor fi anunțați tot mâine, până la ora 18:00.

Baftă!

UPDATE: Concursul s-a incheiat si cei doi castigatori sunt:

– Adrian I. (energyadj)

– Andreea

Felicitari!

Va rog sa imi trimiteti un email pe adresa ionut at mobzine punct ro folosind adresa cu care ati comentat la acest post. Veti in primi in foarte scurt timp un raspuns cu pasii ce trebuie urmati ca sa va puteti inregistra!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

5 COMENTARII

  1. Cea mai interesanta prezentare; From Data to Business Insights. Discover the opportunity and take smart decisions.
    Pentru ca suntem bombardati de informatii. Pentru ca businessul de azi necesita decizii rapide bazate pe date concrete. Pentru ca cine are informatia si stie s-o foloseasca, castiga.

  2. Consider ca toate prezentarile care fac parte din Agenda evenimentului sunt interesante. Insa, personal, subiectul care mi-a atras atentia in mod deosebit este “Microsoft’s analytics solutions for Big Data” – Stefan Cronjaeger.
    De ce? Este nevoie de tool-uri usor de folosit si de o solutie foarte puternica pentru a procesa volumul mare de date de care are nevoie un business pentru a functiona la capacitate maxima. Sunt curioasa in ceea ce priveste solutia prezentata.

  3. Cea mai interesanta prezentare mi se pare IT Today: Resetting Our Defaults . De ce ? Pentru ca este necesar sa te reinventezi in modul de abordare si solutionare a problemelor intr-un mediu IT in permanenta schimbare , in care mobile devices si cloud computing deschid multiple posibilitati si oportunitati de crestere profesionala sau de business . Poate, din perspectiva zen , cum sa privesti noile realitati din lumea IT cu mintea incepatorului.

  4. CSI: Windows – Techniques for Finding the Cause of Unexpected System Takeovers. Pentru ca este bine sa stii ce urme electronice poti sa lasi.

Nu se mai pot adauga comentarii.

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep