HomeFeaturedFocusAuziti aici: Apple a sters melodii de pe iPod-urile utilizatorilor fara consimtamantul...

Auziti aici: Apple a sters melodii de pe iPod-urile utilizatorilor fara consimtamantul acestora

ipod-classic-f

Să mai spunem încă o dată: marea și mult admirata companie Apple a făcut utilizatorilor niște mizerii. Între 2007 și 2009 a făcut tot posibilul să elimine de pe iPod-uri melodiile care nu au fost instalate via iTunes. Un articol The Wall Street Journal menționează că în perioada 2007 – 2009 Apple a făcut tot posibilul să elimine melodiile aduse de pe serviciile concurente pe iPod-uri inclusiv prin ștergerea automată a lor fără ca utilizatorii să își dea acordul sau măcar să fie înștiințați. Sau erau generate erori care necesitau readucerea iPod-urilor la setările standard și automat erau eliminate melodiile ce nu erau sincronzate cu iTunes.

Și așa singura modalitate de a sincroniza iPod-ul rămânea iTunes, adică exact ceea ce dorea Apple.

Dacă atunci le-a mers, acum sunt în centrul atenției și trebuie să dea explicații în cadrul unui proces anticoncurență de pe urma căruia probabil că va mai scăpa de ceva bănet de prin conturi.

Oricum, acum au de unde da și și-au cam atins scopul: au scos de pe piață concurența de la vremea respectivă, au făcut bani suficienți încât să poată plăti daunele.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep