HomeFeaturedFocusCat valoreaza Xiaomi

Cat valoreaza Xiaomi

Compania chineză care pare cel mai pe val (cu mențiunea de rigoare despre mărimea valului) în zona noastră de interes, cea a terminalelor mobile, a trecut printr-o nouă rundă de finanțare publică, în urma căreia a strâns aproximativ 1 miliard de dolari. Cu această ocazie s-au cristalizat și câțiva dintre investitorii mai serioși, strategici, dacă vrem să folosim un limbaj mai elevat, care investesc în această companie și cred în potențialul acesteia. Și probabil și în idealul de a deveni numarul unu la nivel global, unul destul de greu de atins, după părerea mea.

All-Stars Investment, un fond de investiții în zona de tehnologie, condus de analistul Richard Ji, fost la Morgan Stanley, DST Global, o companie de investiții din Rusia, Yunfeng Capital, GIC din Singapore, dar și câțiva oficiali ai Xiaomi au ținut capul de afiș al acestei vânzări de acțiuni de către producătorul chinez de terminale smart.

Tot cu acest prilej s-a cristalizat o nouă valoare de piață a companiei, care, bineînțeles a crescut, ajungând la 45 de miliarde de dolari, motiv de bucurie, dar și de laudă, pentru oficialii companiei. Nu este deloc rău pentru o companie atât de tânără, așa că, luând în calcul aceste aspecte, aș reevalua valul din începutul acestui material.

via MarketWatch

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep