HomeFeaturedFocusDe ce e mai bun HTC One M8 decat alt Android?

De ce e mai bun HTC One M8 decat alt Android?

BoomSound

Vă dau un răspuns simplu: pentru că oferă un sunet la o calitate peste tot ceea ce vă poate oferi oricare alt Android sau chiar oricare alt smartphone al momentului. Faptul că HTC a reușit să finiseze BoomSound pe HTC One M7 și l-a menținut și pe M8, combinația dintre boxele stereo și tehnologia necesară oferirii unui sunet de calitate e un plus cu care nu se poate bate niciun alt smartphone.

Veți zice că nu vă interesează și că nu veți folosi așa ceva. Poate că da, poate că nu.

Dar dacă trebuie să decideți ce vă luați (că tot se apropie o perioadă din an în care ne gândim către ce gadget-uri să ne mai orientăm) și nu reușiți să vă hotărâți, poate că asta o să fie un impuls într-o direcție bună.

Pentru a mine BoomSound a fost decisiv în două scenarii: anul trecut eram la un chef unde întâmplător sistemul audio al gazdei a ajuns în imposibilitatea de a mai reda ceva coerent. Am avut la mine One M7 cu o conexiune la net de la Vodafone și fără să clipesc l-am pus la treabă: vreo 20 de oameni am putut să ne bucurăm de o selecție generoasă de melodii de pe YouTube redate foarte bine în boxele de pe M7.

Știind asta am ales One M8 fără să clipesc în 2014 și foarte bine am făcut. În toamna asta, cât am fost în concediu, am avut cu mine un companion serios. Ghiciți la ce am ascultat muzică seara, pe terasa apartamentului de la mare? Cu One M8, bineînțeles.

E clar că nu fac asta zilnic (mă mai apucă din când în când să dau muzica mai tare prin TuneIn și la birou). Dar atunci când am nevoie îmi place să știu că am o soluție accesibilă pe care mă pot baza.

image

Iar al doilea scenariu e unul mai practic: fetițelor mele le place să vadă/asculte clipuri audio (pentru copii) pe YouTube. Vrând nevrând am testat așa toate smartphone-urile și tabletele pe care le-am primit în ultimii ani. One M8 e singurul în care sunetul se aude clar, fără să fie distorsionat chiar și atunci când nivelul sonorului e la maxim – și fetițelor mele doar așa le place.

E o situație practică în care calitatea audio chiar face diferența între un aparat bun și oricare altul. Iar când te obișnuiești cu One M8 și BoomSound nu vei mai vrea să asculți altceva.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep