HomeFeaturedFocusTOP: cele mai bune aplicatii Android din 2014 in Romania, in viziunea...

TOP: cele mai bune aplicatii Android din 2014 in Romania, in viziunea Google

image

Abia a început luna decembrie și deja TOP-urile anului încep să apară. Primul dintre ele este cel al celor mai bune aplicații Android, realizat de Google pe fiecare țară ce are Play Store propriu. În cazul României, TOP-ul e deschis de un launcher de Android, urmează câteva utilitare, clientul OLX și harta României sunt și ele pe poziții fruntașe.

Colecția celor mai bune aplicații Android din România în 2014 e una eterogenă în care și-au găsit loc programe din destul de multe categorii. Mă surprinde prezența clienților TED, ToDo List și SlideShare, aplicații pe care le văd mai degrabă în zona profesională decât în cea a consumatorului obișnuit.

Pe de altă parte îmi place că văd acolo Expedia, o aplicație foarte utilă pentru cei ce călătoresc. Înseamnă că e speranță și la noi și începem să folosim smartphone-urile și la altceva decât la jocuri și muzică.

Și nu mă surprinde să văd pe un loc fruntaș Clean Master Phone Boost, o aplicație să îi zic așa clasică, ce promite marea cu sarea. Exact ca pe PC, când omul nu are bani de o configurație performanță încearcă orice soluție promisă de programele ”minune” care să îi aducă încă un spor minim de performanță. Ați mai văzut asta undeva, nu? Acum 10 ani făceați același lucru pe PC și tot fără rezultat. De ce vă mai bateți capul și acum?

TOP-ul complet poate să fie accesat de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep