HomeFeaturedFocusGresso recidiveaza cu Regal Black Edition

Gresso recidiveaza cu Regal Black Edition

Încă o ispravă a elveţienilor de la Gresso, cu dedicaţie înspre iubitorii de chestii scumpe şi în serie limitată care să le expună bunăstarea (sau presupusa bunăstare) cât mai ostentativ: Gresso Regal Black Edition.  Şi dacă Gresso Radical Black Edition a ieşit în doar 100 de bucăţi şi a costat aproximativ 2500 de dolari, atunci când vine vorba de chestii regale, costă, chiar dacă seria nu mai este chiar atât de limitată. Noblesse oblige, aşa că doritorii de etichetă regală au de scos din buzunar aproximativ 5000 de euro pentru variantele mai nobilă, cele cu inserturi de aur alb sau galben şi cu numele de cod de R2 sau R3, sau 3000 de euro pentru R1, varianta de titan. În total, doar 999 de terminale din seria Regal Black vor fi fabricate. Se pare că cei de la Gresso iubesc această cifră, ea reprezintă tirajul unui alt fenomen, Gresso Radical R1.

Aşa că plătiţi exclusivismul, titaniumul, aurul şi piele. Pentru că telefonul, din punct de vedere tehnic, nu rupe deloc gura târgului. Cel puţin nu cu specificaţii ca procesorul quad+core de 1,5 GHz, ecranul fullHD de 5 inchi, memoria RAM de 2 GB, stocarea internă de 32 GB, sau camerele de 5 şi de 13 megapixeli. OK, este o configuraţie decentă, pe care o găsim la destule terminale, fără să coste cât o maşină second-hand.

Misiunea lui Regal Black Edition nu este însă să ofere calităţi de top din punctul de vedere al unui smartphone (Android), ci să facă bani exploatând snobismul unora. Şi sunt convins că aici se va descurca de minune, pentru că există o plajă foarte generoasă de potenţiali clienţi.

via Gresso

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep