HomeFeaturedFocusHuawei Honor 6 Plus nu calatoreste in Europa

Huawei Honor 6 Plus nu calatoreste in Europa

Ieri, odată cu anunțarea oficială a lui Huawei Honor 6 Plus, cunoscut și ca Huawei Glory 6 Plus, am nutrit speranța că acest smartphone va ajunge și pe meleaguri mai apropiate de noi. Nu de alta, dar propunea o configurație extrem de atractivă la un preț mai mult decât cinstit. Un astfel de produs nu are cum să nu fie benefic pe orice piață, primul care ar avea de beneficiat fiind consumatorul, care are o plajă mai largă de opțiuni, la prețuri din ce în ce mai corecte (asta dacă legile nescrise ale concurenței se respectă).

Iată însă că, la doar o zi distanță, toate speranțele ne sunt spulberate de către un oficial Huawei:

“Honor is driven by its consumers, the digital natives and, in Asia, the customer demand for phablets is very high so we have developed the Honor 6+ to this need. In Europe, there is currently less demand for phablets, our focus at the moment continues to be on meeting audience needs with the high quality Honor 6 and Honor 3C devices.”

Chiar dacă nu sunt întru-totul de acord cu această afirmație, faptul că ea vine ca răspuns la întrebări despre destinația lui Honor 6 Plus înspre piețele din Europa, sau chiar mai vestice, tranșează destul de clar problematica intențiilor comerciale ale phablet-ului nostru. Urmatorul!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep