HomeFeaturedFocusYureka, the Zeus of phones!

Yureka, the Zeus of phones!

Yureka este cel mai proaspăt model de smartphone al indienilor de la Micromax. Inițial am izbucnit într-un râs necontrolat când am văzut prezentarea cu Zeus-ul telefoanelor. Dar…

Yreka reușește să ofere o rețetă foarte, foarte sănătoasă pentru un smartphone, care, dacă ar fi respectată cât mai des de marii producători, ar asigura o piață de dispozitive mobile mult mai corectă. Să vă explic. Micromax Yureka vine cu o configurație extrem de robustă. Un ecran IPS protejat cu Gorilla Glass 3, de 5,5 inchi și 1280 x 720 pixeli, un chipset pe arhitectură de 64 de biți Qualcomm Snapdragon 615, cu procesor octa-core de 1,5 GHz și GPU Adreno 405, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 32 GB (plus slot microSD), cameră principală Sony IMX135 de 13 megapixeli plus una frontală de 5 megapixeli, LTE, funcționalități dual-SIM și un acumulator de 2500 mAh. Toate acestea la un preț de aproximativ 140 de dolari. Bașca experiența unui sistem de operare inedit, Cyanogen OS 11.

Din păcate, disponibilitatea lui este doar pentru țara natală, India. Chiar și așa, măcar ca exemplu pentru brandurile de pe la noi, Yureka chiar merită comparația cu un erou. OK, să îl lăsăm să fie un Zeus!

via Amazon India

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep