HomeFeaturedFocusO noua serie de la Samsung: Galaxy E5 si E7 isi fac...

O noua serie de la Samsung: Galaxy E5 si E7 isi fac incalzirea

Acum, că seria A de la Samsung este completă cu cei trei membri ai săi, Galaxy A3, A5 și A7 (nu că nu s-ar mai putea umple golurile, dacă mai știți familia Desire de la HTC, atunci realizați că totul este posibil), o nouă echipă de succes se pregătește să intre în luptă. Una care, așa cum vom vedea după ce vom trece în revistă specificațiile, ne ridică automat întrebarea legată de ce poate aduce ea în plus față de familia A, mai ales pe fundalul deciziei Samsung de a reduce numărul de terminale lansate de-a lunul unui an.

Cu mențiunea că informațiile tehnice pe care le vom vedea nu sunt sub nicio formă oficiale, ci au venit sub formă de speculații și surse anonime/marketing neconvențional, pot începe să vă spun că Galaxy E7 se zice că va avea un ecran Super AMOLED de 5,5 inchi și 720p rezoluție, un chipset Qualcomm Snapdragon 410 cu procesor quad-core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 2 GB și stocare internă de 16 GB, camere de 13 și de 5 megapixeli, un acumulator de 2950 mAh și un Android 5.0 Lollipop.

Pe de altă parte, Samsung Galaxy E5 se zvonește că va aduce un ecran mai mic, de doar 5 inchi și aceeași rezoluție de 720p, același chipset Snapdragon 410, aceleași memorii de 2 GB cea RAM și de 16 GB cea internă, camere de 8 și de 5 megapixeli, un acumulator de 2300 mAh battery și același Android 5.0 care dictează probabil arhitectura pe 64 de biți a chipsetului.

Între timp știu și care ar putea fi factorul diferențiator între cele două serii. Prețul! Poate că viitoarele modele Galaxy E nu vor mai avea un preț atât de exagerat. Este doar o sugestie, sunt destul de sceptic în ceea ce privește această posibilitate.

via Sammobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep