HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Note 4 vrea cu Snapdragon 810

Samsung Galaxy Note 4 vrea cu Snapdragon 810

De bine ce am vorbit de Acer și de faptul că Acer Liquid Jade S gustă din aroma celor 64 de biți, iată că și Samsung poftește la aceeași prajiturică. Și umbă o vorbă în târg cum că toată această foame este dată de un alt desert. De o Acadea! Android 5.0 Lollipop. Care cică merge de minune asortat cu 64 de biți. Revenind totuși la Samsung, se pare că modelul de top Galaxy Note 4 va avea și o versiune dotată cu chipsetul Snapdragon 810 de la Qualcomm care, cel mai probabil, o va înlocui pe cea cu Snapdragon 805.

Deocamdată nu este oficial, informația circulă doar la nivel de zvon. Și chiar dacă, în cel mai pur stil Samsung sau LG, un astfel de dispozitiv va fi lansat mai întâi în Coreea, există motive de bucurie. Un astfel de smartphone va fi cu adevărat rachetă. Pe de altă parte, nu vă bucurați excesiv. Va și costa, Samsung știe să umfle prețuri atunci când este cazul.

via Sammobile

2 COMENTARII

  1. Bine v-am găsit și salutări echipei. Apreciez articolele publicate. Am un prieten care și-a luat de curând N4 și cred că se va frustra binișor dacă va apărea varianta cu 810 la nivel global. Este o mișcare cu 2 tăișuri pt Samsung.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep