HomeFeaturedFocusVivo X5 Max s-a tinut de promisiune: 4,75 milimetri grosime

Vivo X5 Max s-a tinut de promisiune: 4,75 milimetri grosime

Eu v-am mai spus că cei de la Vivo nu știu de glumă atunci când vine vorba de promisiunile lor de recorduri mondiale în ceea ce privește grosimea unui terminal smart. Iar proaspăt anunțatul Vivo X5 Max este cea mai bună dovadă a acestui fapt. Un smartphone care are, în cel mai oficial mod cu putință, o grosime de doar 4,75 milimetri, care îl face pe mult prea îndoitul (mai mult în articole) iPhone 6 Plus să pară gros și solit. Adevărul este că eu unul nu m-aș simți deloc confortabil cu un smartphone de sub o jumătate de centimetru grosime în niciun buzunar. Ăsta se îndoaie și în buzunarul de la piept, de la respirație, așa cum am mai spus-o. V-am mai spus și că nu știu să citesc șublerul, așa că am crezut interpretările celor mai ingineri ca mine și am mers pe ideea că X5 Max va avea 4,75 mm. Și bine am făcut. Urmează, probabil, telefonul cu care își doresc să spulbere recordul de 3,85 mm. Dar acum altul este eroul.

Așa că pășiți cu grijă, Vivo X5 Max este aici. Și vine cu configurația pe care o prevăzuseră cei mai speculanți dintre noi, cu ceva timp în urmă, la nivel de zvonuri. Adică un display de 5,5 inchi și 1080p, un chipset Snapdragon 615 pe arhitectură de 64 de biți, cu opt nuclee la 1,7 GHz, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB (plus microSD de până la 128 GB), camere de 13 și de 5 megapixeli (o adevărată inginerie la așa grosime), LTE, dual-SIM și un acumulator de 2000 mAh.

Sistemul de operare este un Funtouch OS 2.0, care are în spate un Android 4.4.4. Partea cea mai interesantă este dată de aplicația preinstalată dedicată pentru karaoke, care cam spulberă orice speranță de a vedea telefonul în afara Asiei. Acolo va rămâne!

via GizmoChina

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep