HomeFeaturedFocusStatistici: de ce e bine sa iti protejezi smartpone-ul

Statistici: de ce e bine sa iti protejezi smartpone-ul

Destul de frecvent găsiți la noi pe site îndemnul la o protecție cât mai grijulie a telefonului smart, pentru nefericita eventualitate în care acesta vă este furat. Avem acum niște statistici care ne demonstrează că nu degeaba am tratat acest subiect. Se fură telefoane, este o certitudine. Dar câteva măsuri de precauție pot face ca hoțul să nu poată accesa informațiile cu caracteri personal din smartphone, să nu se poată bucura de dispozitiv și efortul său să fie în zadar.

O să vorbim despre cifrele care certifică faptul că furtul de smartphone este un fenomen, la nivel global și că acest fenomen se manifestă fără bariere geografice. Statele Unite, o țară civilizată în care nu ai crede că se poate întâmpla așa ceva, se pot „lăuda” cu peste un milion de furturi de smartphone declarate, în ultimul an. Și este doar cifra oficială, a furturilor declarate la poliție, pentru că cifra reală se estimează a fi pe la 3,1 milioane de terminale furate.

Consumer Reports ne oferă un infografic ce are marele merit de a arăta care sunt unele dintre cele mai populare metode de protecție pentru smartphone. Ne arată însă și care este procentul de terminale neprotejate în vre-un fel. Mai stați pe gânduri?

CRO_Electronics_Lost_Stolen_PhoneV6_04_14

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep