HomeFeaturedFocusYotaPhone 2 se lanseaza si in Romania

YotaPhone 2 se lanseaza si in Romania

Cea de-a doua versiune a smartphone-ului pe care prezența celui de-al doilea display (și nu unul oricum, ci unul e-ink) l-a făcut celebru, va fi disponibil și în România, prin intermediul Ingram Micro și comercializat, pentru început, prin eMag.ro. Telefonul iese în evidență pentru că, pe lângă ecranul principal de tip AMOLED și rezoluție fullHD, vine cu un al doilea ecran, plasat pe partea din spate, de 4,7 inchi și 960 x 540 pixeli, e-ink, always-on și customizabil ca și conținut afișat.

”Noul YotaPhone 2 este un telefon ce schimbă regulile jocului, de aceea este destinat celor care-și doresc ceva diferit, nu un smartphone obișnuit. Elementul diferențiator este dat nu doar de integrarea unui ecran ce servește la conservarea bateriei, dar și de capacitatea celor două ecrane de a funcționa în armonie. Conceptul unic cu două ecrane se traduce în final într-un telefon extrem de practic, îndeosebi pentru cei care-și doresc să fie mereu conectați, dar și selectivi cu informațiile la care doresc să fie expuși”, declară Lucian Georgescu, Regional Sales Manager Ingram Micro, distribuitorul oficial YotaPhone 2 în România.

Restul specificațiilor tehnice ale lui YotaPhone 2 includ sistemul de operare Android KitKat 4.4.3 și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 la 2,3 GHz, 2GB de memorie RAM, un spațiu intern de stocare de 32GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli și una secundară de 2 megapixeli, precum și un acumulator de 2500 mAh. Conectivitatea include 4G/LTE, WiFi și NFC.

În ceea ce privește prețul pentru România, acesta va depinde de cum vor traduce distribuitorii cuvântul “taxe” din prețul recomandat de producător, de 495 euro, plus taxe. Un preț vehiculat se pare că este de aproximativ 700 de euro. Mult nu va mai trebui să așteptăm până vom avea și o confirmare oficială a prețului.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep