HomeFeaturedFocusAcer Liquid Z410 anuntat oficial

Acer Liquid Z410 anuntat oficial

Următorul terminal mi-a atras atenția mai ales datorită faptului că va fi disponibil și în Europa, lucru destul de rar întâlnit la telefoanele atractive lansate oficial în ultima vreme. Partea mai ciudată este că raportul preț/specificații nu mai este așa de atractiv la la asiaticii menționați mai sus. Dar, conform zicalei cum că defilăm cu ce avem, haideți să aruncăm o privire rapidă asupra lui Liquid Z410 și a specificațiilor pe care acesta le oferă contra prețului de 130 de euro, anunțat de producător.

Un chipset MediaTek MT6732 pe arhitectură de 64 de biți, cu procesor quad/core și GPU Mali-T760, dar și cu LTE, un ecran de 4,5 inchi și 960 x 540 pixeli (densitate 245 ppi), camere foto de 5 și de 2 megapixeli, un Android 4.4 KitKat sunt doar câteva dintre specificațiile acestui terminal, pe care Acer a ales să le facă publice. Restul probabil că vor fi dezvăluite la CES-ul care începe mâine, pentru că trebuie păstrat și pentru acolo câte ceva.

Revenind la Acer Liquid Z410, nu te dă pe spate cu nimic. Singurul aspect care surprinde plăcut este disponibilitatea anunțată și pentru Europa. Undeva la începutul lunii viitoare.

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep