HomeEvenimenteCESUn altfel de ceas: Activite Pop

Un altfel de ceas: Activite Pop

withings

Printre lansările de la CES 2015 am văzut și un ceas ce propune o modalitate diferită de îmbinare a elementelor smart cu cele de monitorizare a activității fizice. Vorbim tot despre un wearable device, construit cu multă finețe. Disimulează elementele smart sub forma unui cadran, marcat de la 0 la 100 pe care se arată progresul vizavi de scopurile zilnice stabilite.

Ceasul Withings Activité Pop nu seamănă cu nimic din ceea ce ați văzut până acum în zona de ceasuri inteligente. Diferă complet de Moto 360, Galaxy Gear sau LG G Watch R. Și arată mult mai bine ca ele.

image

Ceasul beneficiază de un accelerometru și conexiune Bluetooth, lucruri ce îl aduc în zona ”inteligentă”. Prin Bluetooth se pot transmite informațiile preluate de accelerometru către o aplicație de smartphone. Aici ele sunt procesate și se oferă statisticile necesare legate de timpul în care am fost activi, somn etc. Bateria ține … cam 8 luni.

Activite Pop este și rezistent la apă – probabil veți alege varianta cu curea de silicon pentru astfel de utilizări.

Prețul este undeva la 150 USD la BestBuy în SUA, cu livrare prin martie. În Europa este … 150 EUR. Și acum să îl vedem la lucru:

Îl puteți comanda de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep